Smart & Clever

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

U ime Smart & Clever obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju.

Imajući u vidu zakonsku regulativu iz oblasti privatnosti ličnih podataka fizičkih lica, prvenstveno novi Zakon o zaštiti podataka o ličnosti, veoma nam je bitno da pročitate „Zaštitu privatnosti“, kako biste bili upoznati sa vrstama podatka o ličnosti koje najčešće obrađujemo, u koje svrhe obrađujemo vaše lične podatke, ko ima pristup vašim podacima, a posebno kako biste bili upoznati sa vašim pravima u pogledu obrade ličnih podataka. Mi vodimo računa o zaštiti vaših ličnih podataka i u potpunosti podržavamo prava vas kao korisnika koja predviđa ovaj zakon. Pitanja, pritužbe, zahteve i dodatne informacije vazene za zaštitu Vaše privatnosti možete ostvariti slanjem na e-mail: office@smart-clever.rs

Rukovalac:

Rukovalac je glavna odgovorna osoba za obradu tvojih podataka o ličnosti koja odlučuje o njihovoj svrsi i nameni.

 Smart & Clever d.o.o.
tel:+381 67 7000 777
office@smart-clever.rs
Vrtlarska 5, Beograd-Zemun

Vrsta podataka koje prikupljamo:

 Kod prikupljanja Vaših podataka o ličnosti prikupljamo samo one najnužnije uz strogo i jasno definisanu svrhu kako bi Vama pružili što bolju uslugu. 

 Podatke prikupljamo u procesu posete veb sajtu www. smart-clever.rs i nakon kreiranja porudžbine i to: vreme posete sajta, datum, vreme zadržavanja na sajtu, izvor, IP adresu, , ime, prezime, opciono adresa, kontakt telefon, e-mail, istorija porudžbina, ID uređaja, operativni sistem i odgovarajuća verzija ili drugi prepoznavatelji uređaja, geolokacijski podaci, komentari, ocene, odgovori na komentare, podaci koje dobrovoljno deliš s nama koristeći naš sajt a to sve u svrhe usavršavanja ponude usluga i proizvoda koje Vam nudimo. 

U slučaju da podelite sa nama lične podatke druge osobe, morate imati prethodnu saglasnost iste. Dužni ste da informišete osobe čije podatke delite o načinu obrade podataka o ličnosti koji je u skladu sa našim Pravilima o zaštiti privatnosti.

 U koju svrhu i na osnovu kog pravnog osnova prikupljamo Vaše podatke?

Za neke svrhe obrade, vaše lične podatke obrađujemo na osnovu vašeg pristanka za obradu podataka o ličnosti uz prethodno obaveštavanje o svim bitnim aspektima obrade. Bitno je da znate da pristanak u bilo kom momentu i bez obrazloženja možete povući, što za posledicu ima prestanak dalje obrade.

 Takođe, u nekim situacijama imamo legitiman interes za obradu vaših podataka, kao npr. kada je obrada neophodna u svrhu sprečavanja prevara ili eventualnih zloupotreba.

Možemo da obrađujemo vaše lične podatke ukoliko to od nas zakon zahteva. Takođe, možemo da obrađujemo vaše lične podatke ukoliko je obrada neophodna u cilju zaštite vaših životnih interesa. Ukoliko obrađujemo vaše lične podatke kada to od nas zakon zahteva ili u cilju zaštite vaših životnih interesa, obavestićemo vas o tome.

Najčešća svrha obrade ličnih podataka se dešava prilikom registracije Vas kao korisnika, prilikom kupovine i slanja Vaše SMART HEALTH kartice za popuste. Podaci koje najčešće obrađujemo su ime i prezime, e-mail, broj telefona, adresa, istoriju Vaših porudžbina. 

Kako bismo ostvarili našu poslovnu svrhu, obrađujemo Vaše lične podatke na osnovu legitimnog interesa. Naravno, to radimo samo ukoliko Vaš interes ili Vaša osnovna prava i slobode ne pretežu nad našim legitimnim interesom. 

 Ko su korisnici podataka?

Nikada nećemo proslediti Vaše podatke neovlašćenim trećim osobama. S obzirom na to da u sklopu našeg poslovanja primamo usluge određenih pružaoca, dajemo im ograničen i strogo praćen pristup tvojim ličnim podacima. Svi primaoci podataka moraju da ispune uslove zakonske zaštite podataka i moraju, valjanim dokazima, dokazati potrebni nivo zaštite podataka o ličnosti.

 U zavisnosti od konkretne svrhe, pristup pojedinim podacima o ličnosti korisnika mogu da imaju:

  • Zaposleni u Kompaniji Smart & Clever d.o.o  kao i honorarni i slični saradnici (koji se obavezuju na čuvanje poverljivosti podataka), samo u meri u kojoj je to neophodno za potrebe obrade
  • Kompanija može prosleđivati podatke svojim povezanim licima, kada je to neophodno i uvek u okviru našeg legitimnog interesa i definisane svrhe
  • Naši partneri, koji za Kompaniju vrše određene poslove obrade kao obrađivači, poput eksternih saradnika-Partnera koji nam pružaju određene usluge, softverske kompanije koje izrađuju i održavaju softvere kao i poboljšanje naših marketinških kampanja, omogućavanjem personalizovanog reklamiranja
  • Novoosnovani entiteti ili entitet sticaoca vlasništva nad Kompanijom, ukoliko je Kompanija uključena u spajanje, pripajanje, kupovinu, prodaju udela ili drugu statusnu promenu

Zaštita podataka:

U cilju bezbednosti podataka koje obrađujemo, uvek nastojimo da primenjujemo neophodne standarde u zaštiti podataka o ličnosti, te da primenjujemo sve neophodne tehničke, organizacione i kadrovske mere zaštite u skladu sa zahtevima važećeg zakona o zaštiti podataka o ličnosti, uključujući, ali ne ograničavajući se na: tehničke mere zaštite, mere zaštite koje se odnose na fizički pristup mestu gde su sačuvani vaši podaci, mere zaštite informacione bezbednosti vaših podataka u skladu sa važećom regulativom, i ostale mere koje su primerene obradi i neophodne da bi se obezbedila zaštita konkretnih podataka o ličnosti.

 Treća lica koja obrađuju podatke takođe imaju obavezu da primenjuju sve potrebne tehničke, organizacione i kadrovske mere.

 U zavisnosti od svrhe obrade podataka, primenjuju se različita pravila o brisanju podataka. Prikupljeni podaci imaju i naznaku s pravilom brisanja. Kada istekne period zadržavanja podataka, sačuvani podaci će biti izbrisani.

 Vaše  lične podatke možemo izbrisati na zahtev putem e-maila office@smart-clever.rs. O brisanju Vaših  podataka bićete obavešteni putem e-maila koji ćemo Vam poslati na e-mail adresu sa koje ste poslali zahtev za brisanje ličnih podataka.

Vaša prava:

  • Pravo da dobijete potvrdu da li obrađujemo Vaše podatke o ličnosti
  • Pravo pristupa Vašim podacima o ličnosti
  • Pravo na ispravku Vaših podataka o ličnosti u slučaju greške
  • Pravo da zahtevate prekid obrade Vaših podataka o ličnosti
  • Pravo na brisanje Vaših podataka o ličnosti
  • Pravo da zatražite prenos podataka o ličnosti kod drugog pružaoca usluge

Sva Vaša prava možete ostvariti ako nas kontaktirate na office@smart-clever.rs

Odgovorni nadležni organ u R.Srbiji:

 Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija, e-mailom na office@poverenik.rs ili telefonom na +381 11 3408 900.

Politika upotrebe kolačića:

Kako bi posete našeg sajta bile što atraktivnije te kako bismo optimizovali korišćenje nekih funkcija, koristimo tzv. kolačiće. Kolačići su tekstualne datoteke sačuvane na Vašim uređajima. Neki kolačići se brišu nakon isteka sesije pretraživača, odnosno nakon zatvaranja tvog pretraživača (tzv. kolačići sesije). Ostali kolačići ostaju na Vašim uređajima te pomoću njih možemo da prepoznamo pretraživač prilikom tvoje sledeće posete na našeg sajta (trajni kolačići). 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji prilikom online kupovine

Prilikom online kupovine na sajtu www. smart-clever.rs poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Raiffeisen Banka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

30% popusta

  • Svi specijalistički pregledi i pregledi lekara opšte medicine
  • Dijagnostičke endoskopske procedure (gastroskopija, kolonoskopija, bronhoskopija i sl.) uključujući i dijagnostiku (UZ, mamografiju, RTG, MSCT, IMR, EMNG, EEG i sl.).
  • Fizikalne terapije i rehabilitiacija (Trakcija-Dekompresivna terapija kičmenog stuba nije uključena u popust)
  • Medicina rada

10% popusta

  • Predoperativna priprema
  • Operacije i hirurške intervencije
  • Estetska hirurgija
  • Bolničko lečenje
  • Agiografiju interventna radiologija

Napomena: Popust se ne odobrava na pakete usluga. Ukoliko je neka usluga već na sniženju (akcijska cena) popusti se ne sabiraju.

Napomena: Popust se ne odobrava za kućne posete

30% popusta

  • Hirurgija
  • Ortopedija
  • Kardiologija
  • Ginekologija
  • Urologija
  • Fizikalna medicina i rehabilitacija
  • ORL
  • Radiologija
  • Endokrina hirurgija
  • Neurologija
  • Vaskularna hirurgija
  • Plastična i rekonstruktivna hirurgija

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

10% popusta

  • Pregledi
  • Intervencije
  • Operacije

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

20% popusta

  • Kardiologija
  • Gastroenterologija
  • Specijalistički pregledi
  • Radiologija
  • Pedijatrija
  • Sestrinske intervencije

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

Napomena: Partner ne odobrava popuste za sistematske preglede odraslih

10% popusta

  • Specijalistički pregledi

5% popusta

  • Hirurške intervencije
  • Bolničko lečenje

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

30% popusta

  • Svi pregledi

10% popusta

  • Sve operacije i terapije

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

25% popusta

  • Plombiranje zuba
  • Estetska stomatologija
  • Protetika
  • Hirurgija
  • Implantologija
  • Endodoncija
  • Indikacija za keramičke ljuspice

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

30% popusta

  • Svi specijalistički pregledi
  • Ultrazvuk srca i EKG
  • Ergometrija
  • Holter (krvnog pritiska 24h, EKG-a 24h)
  • Ultrazvučna dijagnostika (UZ, doppler)
  • Fizikalna terapija i rehabilitacija
  • Tretman i lečenje psihičkih problema i poremećaja
  • Psihijatrijske procene i evaluacija
  • Posebne usluge

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

40% popusta

  • Pregled lekara opšte prakse
  • Dan kućne nege (12h)

30% popusta

  • Pregled profesora – specijaliste u ortopediji
  • Specijalistički pregled ortopeda i fizijatra
  • Fizikalna terapija, kinezi terapija i terapija shock wave-om

20% popusta

  • Kućna poseta lekara opšte prakse
  • Kućna poseta medicinske sestre

10% popusta

  • Ostale usluge u okviru kućne posete
  • Laboratorija (sve osim histopatologije)

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

15% popusta

  • Magnetna rezonanca
  • Multislajsni skener
  • Ultrazvuk
  • Neuropsihijatrija
  • Neurologija
  • Reumatologija

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

Human, Humano poliklinike, ZZZZR Human MED u Nišu, Human PRO u Prokuplju

30% popusta

  • Pregledi lekara opšte medicine

20% popusta

  • Kompletna laboratorijska dijagnostika (biohemijske i mikrobiološke analize) *
  • Medicina rada
  • Lekarska uverenja
  • Oftalmološki pregled
  • Predoperativna priprema

Napomena: Popust se ne odnosi na laboratorijske analize koje uslužno radi referentna laboratorija

15% popusta

  • Ultrazvučna i color doppler dijagnostika

10% popusta

  • Specijalistički pregled
  • Hirurške intervencije
  • Urološke intervencije
  • Dijagnostičke endoskopske procedure
  • Patohistologija

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

Laboratorije Human HUMANUM Vranje, Human PLUS Prokuplje i Human ANA Aleksinac

20% popusta

  • Kompletna laboratorijska dijagnostika (biohemijske i mikrobiološke analize)*

Napomena: *Popust se ne odnosi na laboratorijske analize koje uslužno radi referentna laboratorija
Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

30% popusta

  • Gold limfna drenaža
  • Body shape
  • Biorezonantni detox

20% popusta

  • Gold madero 2 terapeuta

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

30% popusta

  • Snimanje regije na MRI, MSCT aparatu bez kontrasta
  • Snimanje regije na MRI, MSCT aparatu sa kontrastom
  • Mamografija
  • RTG snimak u digitalnoj formi
  • Ultrazvučni pregled regije
  • Kolor dopler pregled regije

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na određen period (akcijske cene)

30% popusta

  • Snimanje regije na MRI, MSCT aparatu bez kontrasta
  • Snimanje regije na MRI, MSCT aparatu sa kontrastom
  • Mamografija
  • RTG snimak u digitalnoj formi
  • Ultrazvučni pregled regije
  • Kolor dopler pregled regije

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

20% popusta

  • Operacije svežih preloma

10% popusta

  • Specijalistički prgledi
  • Paket fizikalnih terapija i kiropraktika
  • Ultrazvučna dijagnostika, mamografija i RTG
  • Operacija smanjenja želuca
  • Operacija hijatus hernije
  • Estetske operacije

5% popusta

  • Ortopedske operacije (preoperativna priprema i bolnički dan uključeni u cenu)
  • Gastroskopija (promo cene)
  • Lokalna anestezija 14 000 din.
  • Analgosedacija 15 000 din.
  • Kolonoskopija (promo cene)
  • Lokalna anestezija 15 000 din.
  • Analgosedacija 16 000 din.
  • Blefaroplastika (promo cene)
  • Operacija gornjih kapaka 550 evra (umesto 700€) u dinarskoj protivvrednosti
  • Operacija nosa 1800 evra (umesto 2200€) u dinarskoj protivvrednosti
  • Uvećanje grudi 2800 (umesto 3000€) evra u dinarskoj protivvrednosti

Gastroskopija (promo cene)

  • Lokalna anestezija 14 000 din.
  • Analgosedacija 15 000 din.

Kolonoskopija (promo cene)

  • Lokalna anestezija 15 000 din.
  • Analgosedacija 16 000 din.

Blefaroplastika (promo cene)

  • Operacija gornjih kapaka 550 evra (700€) u dinarskoj protivvrednosti
  • Operacija nosa 1800 evra (2200€) u dinarskoj protivvrednosti
  • Uvećanje grudi 2800 (3000€) evra u dinarskoj protivvrednosti

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

30% popusta

  • Pregled specijaliste kardiologa sa EKG-om
  • Ultrazvučni pregled srca
  • Doppler karotidnih arterija
  • Test opterećenja
  • Holter EKG-a
  • Holter krvnog pritiska

Napomena: Popust odobravaju na preglede kod dr Aleksandra Cicovića i dr Svetislava Mališića

15% popusta

  • CT dijagnostika

Napomena: Popust se ne odnosi na CT snimanje kod dr. Branislava Lukača

10% popusta

  • Pregled kardiologa sa EKG + UZ srca
  • Osnovni pregled
  • Totalni pregled
  • Preoperativni pregled (preglede obavljaju dr Aleksandar Cicović i dr Svetislav Mališić)
  • Paket za aterosklerozu (preglede obavljaju dr Aleksandar Cicović i dr Svetislav Mališić)
  • Pregled za pušače (preglede obavljaju dr Aleksandar Cicović i dr Svetislav Mališić)
  • Pregled dečijeg kardiologa
  • Pregled endokrinologa
  • Pregled neurologa

5% popusta

  • Dijagnostička koronarografija
  • Koronarografija sa ugradnjom jednog stenta
  • Ugradnja dvokomorskog pejsmejkera
  • Ugradnja stenta karotidne arterije

Napomena: Popust se ne odnosi na cene koje su već snižene (akcijske cene), ugradni i potrošni materijal

40% popusta

  • Operacije katarakte

20% popusta

  • Dermatoskopija sa pregledom specijaliste
  • Gastroskopija
  • Kolonskopija

25% popusta

  • Gastroskopija i Kolonoskopija u istom aktu

Napomena: Partner ne odobrava popuste na usluge za koje su cene snižene na određeni period (akcijske cene)

TECTUM MED-LABOR

30% popusta

  • Pregled lekara opšte prakse i kliničkog lekara

10% popusta

  • Svi specijalistički pregledi

20% popusta

  • UZ abdomena, dopler krvnih sudova i UZ štitne žlezde

25% popusta

  • Biohemijske i hematološke analize

20% popusta

  • Mikrobiološki brisevi

15% popusta

  • Hormoni štitne žlezde

10% popusta

  • Imunohemijske analize

TECTUM NEO

15% popusta

  • Intervencije plastičnog hirurga

10% popusta

  • Svi specijalistički pregledi

TECTUM MAJDANPEK

10% popusta

  • Svi specijalistički pregledi

TECTUM FIZIO

20% popusta

  • Sve terapije

10% popusta

  • Svi pregledi

TECTUM PLUS

10% popusta

  • Laboratorija

TECTUM MED KOSTOLAC

10% popusta

  • Laboratorija

Napomena: Popust se ne odobrava na pakete usluga. Ukoliko je neka usluga već na sniženju (akcijska cena) popusti se ne sabiraju

15% popusta

  • Na sve laboratorijske usluge

10% popusta

  • Na sve preglede, dijagnostiku i terapiju

Napomena: Ne odobrava se dodatni popuste na usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene) kao ni na pakete usluga

30% popusta

  • Pregledi lekara opšte medicine

20% popusta

  • Kompletna laboratorijska dijagnostika (biohemijske i mikrobiološke analize) *
  • Medicina rada
  • Lekarska uverenja
  • Oftalmološki pregled
  • Predoperativna priprema

Napomena: *Popust se ne odnosi na laboratorijske analize koje uslužno radi referentna laboratorija.

15% popusta

  • Ultrazvučna i color doppler dijagnostika

10% popusta

  • Specijalistički pregled
  • Hirurške intervencije
  • Urološke intervencije
  • Dijagnostičke endoskopske procedure
  • Patohistologija

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene)

15% popusta

  • Kardiologija
  • Gastroeneterologija
  • Pulmologija
  • Endokrinologija
  • Nefrologija
  • Antiejdžing medicina
  • Plastična hirurgija
  • Radiologija i ultrazvučni pregledi
  • Vaskularna hirurgija
  • Reumatologija
  • Hematologija
  • Neurologija

Napomena: Navedeni popust ne može biti primenjen na cene već formiranih paketa pregleda iz ponude poliklinike (Preventivni pregledi sistematski pregledi, ultrazvučni pregledi 4 regije i post-COVID paketi, …), kao i na cene usluga laboratorijske analize. Ukoliko je neka usluga već na sniženju, popusti se ne sabiraju.

15% popusta

  • Kardiologija
  • Gastroeneterologija
  • Pulmologija
  • Endokrinologija
  • Nefrologija
  • Antiejdžing medicina
  • Plastična hirurgija
  • Radiologija i ultrazvučni pregledi
  • Vaskularna hirurgija
  • Reumatologija
  • Hematologija
  • Neurologija

Napomena: Navedeni popust ne može biti primenjen na cene već formiranih paketa pregleda iz ponude poliklinike (Preventivni pregledi sistematski pregledi, ultrazvučni pregledi 4 regije i post-COVID paketi, …), kao i na cene usluga laboratorijske analize. Ukoliko je neka usluga već na sniženju, popusti se ne sabiraju.

15% popusta

  • Karijes, oštećenje zuba, prelom zuba, upala zubnog živca, prebojenost zuba, lečenje bruksizama

20% popusta

  • Dečija i preventivna stomatologija (deca i odrasli). Edukacija o higijeni, mineralizacija, fluorizacija, lečenje karijesa…

15% – 30% popusta

  • Izbeljivanje zuba i lečenje fleka na zubima

15% – 25% popusta

  • Protetika (Proteze, parcijalne proteze, totalne proteze, krunice i mostovi, bezmetalna i metalokeramička protetika, Hollywood smile)

15% popusta

  • Endodoncija (Lečenje gangrene zuba, vađenje živaca…)

15% popusta

  • Oralna hirurgija (Vađenje zuba-rutinsko, hirurško, gingivoktomije, apikotomija, apcesi)

10% popusta

  • Ortodoncija, ispravljanje zuba, mobilne i fiksne proteze

20% popusta

  • Paradontopija (hirurško i konzervativno lečenje)

10% – 15% popusta

  • Implantologija (premium implanti)

Napomena: Za dodatne informacije o iznosu popusta pozovite BGD City Dental na broj telefona 062/777060

10% popusta

  • Operacije
  • Pregledi
  • Dopunska dijagnostika

Napomena: Popust se ne odobrava na pakete usluga. Ukoliko je neka usluga već na sniženju (akcijska cena) popusti se ne sabiraju

30% popusta

  • Pregled fizijatra dr Katarina Vukosavljević
  • Pregled neurologa dr Valentina Mileusnić
  • Pregled infektologa dr Saša Božović
  • Fizikalne terapije

20% popusta

  • Preglede lekara konsultanata

Napomena: 

  • 0% na kontrolni pergledi (cena kontrolnog pregleda je već snižena)
  • Popust se ne odobrava na pakete usluga. Ukoliko je neka usluga već na sniženju (akcijska cena) popusti se ne sabiraju

40% popusta

  • Laboratorijske usluge – biohemija i mikrobiologija sa serologijom

40% popusta

  • Ultrazvuk i pregled specijaliste radiologije Dr. Zoran Drobnjak

20% popusta

  • Holter (pritiska i EKG-a)

15% popusta

  • Opšta medicina
  • Kardiologija
  • Dermatologija
  • Gastroenterologija
  • Ginekologija
  • Otorinolaringologija
  • Fizikalna medicina (pregled i rehabilitacija)
  • Nefrologija
  • Urologija
  • Neurologija
  • Pulmologija
  • Hematologija
  • Endokrinologija
  • Reumatologija
  • Ortopedija
  • Onkologija
  • Psihijatrija

10% popusta

  • Laboratorijske usluge – genetika, patohistologija, PCR, Wester Blot i AMH analize

5% popusta

  • Male hirurške intervencije

Napomena: Popust se ne odobrava na pakete usluga. Ukoliko je neka usluga već na sniženju (akcijska cena) popusti se ne sabiraju

25% popusta

  • Laboratorijske usluge – biohemija i mikrobiologija sa serologijom (UKOLIKO SU NEKE OD POLIKLINIKA REGISTROVANE I ZA LABORATORIJU) 

10% popusta

  • Pregledi iz oblasti opšte medicine
  • Pregledi iz oblasti: Pedijatrije, Ginekologije, Interne medicine (Kardiologije, Pulmologije, Alergologije, Hematologije, Gastroenterologije, Endokrinologije i Nefrologije), Urologije, Psihijatrije, Neurologije i Infektologije.
  • Fizikalna i Sportska medicina
  • Ultrazvučna dijagnostika
  • Terapije bola i anestezije
  • Laboratorijske usluge – genetika, patohistologija, AMH analize (UKOLIKO SU NEKE OD POLIKLINIKA REGISTROVANE I ZA LABORATORIJU) 

Napomena: Popust se ne odobrava na pakete usluga. Ukoliko je neka usluga već na sniženju (akcijska cena) popusti se ne sabiraju

25% popusta

  • Laboratorijske usluge – biohemija i mikrobiologija sa serologijom

10% popusta

  • Laboratorijske usluge – genetika, patohistologija, PCR, Wester Blot i AMH analize

Popust ne važi za:

Akcijske cene (popusti se ne mogu sabirati), Pakete usluga, Patronažu, Helico izdisajni, Imunohistohemijske analize i Prenatalne testove

20% popusta 

  • Laboratorijske analize

15% popusta

  • Specijalističke preglede i preglede lekara opšte medicine

10% popust

  • Dijagnostičke procedure uključujući skenersku i magnetnu dijagnostiku

5% popusta

  • Bolničko lečenje
  • Hirurške intervencije

Paketom popusta nisu obuhvaćene sledeće usluge:

  1. Covid testiranja
  2. PCR laboratorijska dijagnostika, citogenska i genetska ispitivanja
  3. Lekovi, vakcine, ortopedska pomagala
  4. Fizikalna terapija
  5. Stomatološka protetika i zubni nakit.

Popust se ne odobrava na pakete usluga. Ukoliko je neka usluga već na sniženju (akcijska cena) popusti se ne sabiraju

30% popusta

  • Svi specijalistički pregledi i pregledi lekara opšte medicine
  • Dijagnostičke endoskopske procedure (gastroskopija, kolonoskopija, bronhoskopija i sl.) uključujući i dijagnostiku (UZ, mamografiju, RTG, MSCT, IMR, EMNG, EEG i sl.).
  • Fizikalne terapije i rehabilitiacija (Trakcija-Dekompresivna terapija kičmenog stuba nije uključena u popust)
  • Medicina rada

20% popusta

  • Hiperbarična terapija kiseonikom

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene) period (akcijske cene)

40% popusta

  • Biohemija i biohemijski pregled urina (hematologija, biohemija, urin)
  • Bakteriologija sa mikologijom (brisevi i urinokultura) (urin, bakteriologija, mikologija, parazitologija)

  • Mikrobiologija

20% popusta

  • Hormoni
  • Spermogram

20% popusta (NS Lab Uro Novi Sad)

  • Specijalistički pregledi

10% popusta (NS Lab Uro Novi Sad)

  • Intervencije

Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene) već snižene na odredjeni period (akcijske cene) period (akcijske cene)

30% popusta

  • Fizikalna terapija: INDIBA, terapijski ultrazvuk, interferentne struje, tens, magnetoterapija, laseroterapija, hivamat, elektroforeza i mišićna elektrostimulacija(compex)
  • Kineziterapija i manuelna terapija: Shrot, PNF, Maligan, Maitland, DNS, kineziotejping, kinezitetapijske vezbe i istezanje

  • Oporavak: Artromot, Presoterapija (kompresivne čizme) i theragun

Lokacije koje su pokrivene:

  • Novi Beograd, Milentija Popovića 5v/6
  • Senjak, Vase Pelagića 48
  • Vračar, Orlovića Pavla 2
  • Zemun, Vrtlarska 5

    Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene) period (akcijske cene)

    40% popusta

    • MSCT 2 regije sa kontrastom (paket)

    30% popusta

    • MSCT (Multislajsni skener)

    20% popusta 

    • RTG (Rendgen)
    • Ultrazvučna dijagnostika
    • Digitalna mamografija

    20% popusta 

    • Skanimatrija (paket)

    30% popusta

    • Ortopedski pregled uz RTG snimka

    20% popusta

    • Nurološki pregled

    Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene) već snižene na odredjeni period (akcijske cene) period (akcijske cene)

    50% popusta

    • Pregled kontrole vida i besplatno merenje očnog pritiska

    25% popusta

    • Progresivna stakla( bilo koje vrste) i okvir
    • Bifokalna stakla (bilo koje vrste ) i okvir
    • Foto transition i okvir

    Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene).

    20% popusta

    • Terapija hiperbarične oksigenacije
    • Previjanje i obrada hroničnih rana
    • Konsultativni pregledi iz medicine ronjenja

    Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene).

    50% popusta

    • Pregled lekara specijaliste fizijatra

    30% popusta

    • Rehabilitacija (kiropraktika, spinalna dekompresija, fizikalna terapija i kinezi terapija)

    20% popusta

    • Pregled lekara specijaliste genikologije, reumatologije, pedijatrije, endokrinologije i dermatologije

    Lokacije partnera na kojima možete ostvariti popuste:

    • Senjak, Bulevar Vojvode Putnika 30-34
    • Novi Beograd, Jurija Gagarina 20p (A blok)
    • Stari Grad, Terazije 16/2

    Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene).

    30% popusta

    • Fizikalna terapija
    • Specijalistički pregledi
    • Inovativne metode

    Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene).

    30% popusta

    • Specijalistički pregledi (internistički, kardiološki, sistematski, Covid-19)
    • Dijagnostika (Ultrazvuk, osteodenzitometrija-DEXA, test opterećenja, holter EKG i pritiska, dopler, spirometrija)
    • Sleep apnea monitoring

    Napomena: Partner ne odobrava popuste za usluge za koje su cene već snižene na odredjeni period (akcijske cene).

    Scroll to Top