Načini plaćanja

Gotovinski

Vašu SMART HEALTH karticu za popuste možete platiti gotovinom u sedištu firme Smart & Clever d.o.o.  na adresi Vrtlarska 5, Beograd-Zemun

Pouzećem (gotovinski)

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje SMART HEALTH kartice za popuste poštaru ili kuriru prilikom preuzimanja.

Nalogom za prenos (virmanski)

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a) uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Uplatu možete izvršiti i uplatom u najbližoj pošti ili banci preuzimanjem modela uplatnice sa našeg web sajta.

Platnim karticama

Kod nas možete izvršiti plaćanje SMART HEALTH kartice za popuste i platnim karticama (debitnim i kreditnim).

SVA PLAĆANJA BIĆE IZVRŠENA U LOKALNOJ VALUTI REPUBLIKE SRBIJE – DINAR (RSD). IZNOS ZA KOJI ĆE BITI ZADUŽENA VAŠA PLATNA KARTICA BIĆE IZRAŽEN U VAŠOJ LOKALNOJ VALUTI KROZ KONVERZIJU U ISTU PO KURSU KOJI KORISTE KARTIČARSKE ORGANIZACIJE, A KOJI NAMA U TRENUTKU TRANSAKCIJE NE MOŽE BITI POZNAT. KAO REZULTAT OVE KONVERZIJE POSTOJI MOGUĆNOST NEZNATNE RAZLIKE OD ORIGINALNE CENE NAVEDENE NA NAŠEM SAJTU. HVALA VAM NA RAZUMEVANJU.

Administrativnom zabranom

U koliko je vaša firma ili ustanova sklopila ugovor sa Smart & Clever d.o.o o kupovini putem administrativne zabrane za svoje zaposlene., imate mogućnost i ovog vida plaćanja. Pozovite nas i proverite da li imamo potpisan ugovor sa Vašom firmom ili ustanovom. Da biste kupovali putem administrativne zabrane potrebno je da obrazac Rešenja o administrativnoj zabrani, popunite i overite u svojoj firmi i isti nam dostavite.