Otkazivanje narudžbine i povraćaj sredstava

ODUSTANAK OD KUPOVINE

U slučaju odustaka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca. Cena SMART HEALTH kartice za popuste biće vraćena korisniku nakon povrata kartice. Smart & Clever d.o.o ima pravo da uskrati vraćanje cene ukoliko utvrdi da kartica nije u ispravnom stanju zbog toga što je korisnik karticom neadekvatno ili nepravilno rukovao, u koliko je korisnik koristio SMART HEALTH karticu i ostvario popust kod nekog od Partnera. Podaci koje date u ovom obrascu služe za evidentiranje izmena u prometu i Smart & Clever d.o.o ih neće upotrebljavati u druge svrhe.

OBAVEŠTENJE IZ ČLANA 27. ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana. Pravo na odustanak potrošač ostvaruje popunjavanjem Obrazca za odustanak i slanjem popunjenog obrasca u roku od 14 dana od dana prijema SMART HEALTH kartice za popuste. U slučaju odustanka potrošač snosi samo troškove povraćaja robe.

Obrazac za odustanak od ugovora možete preuzeti (ovde)

POVRATAK SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je platio robu pouzećem ili nalogom za uplatu, sredstva će biti vraćena na tekući račun. Potrebno je da kupac dostavi broj tekućeg računa radi povratka sredstava na mail office@smart-clever.rs

U slučaju vraćanja SMART HEALTH kartice za popuste i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Smart & Clever d.o.o je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.